Budapesti 4. számú Ügyvédi Iroda
Ügyvédi Társulás
Bemutatkozás
Tevékenységi kör
Elérhetőségek
Térkép
Budapesti 4. számú Ügyvédi Iroda
Honlapot készítette:
honlap keszites
  Ügyvédi Társulás

 Budapesti 4. sz. Ügyvédi Társulás
 
 
 
Köszöntjük honlapunkon!
 
"Az igazság mindig a legerősebb érv"
Szophoklész 
 
A 4. sz. Ügyvédi Munkaközösség 1951-ben alakult, majd 1991-től Budapesti 4. sz. Ügyvédi Iroda néven működött tovább. Az iroda és több korábbi tagja hozta létre a Budapesti 4. sz. Ügyvédi Társulást 2018-ban, emlékül dr. Bálint Ákos György születésnapján, aki 1952. októbere óta volt az iroda /munkaközösség/ tagja, 1970-től vezetője.
 
Dr. Bálint Szilvia 1993. márciusától volt ügyvédjelölt, 1995. novemberétől ügyvédként dolgozik, 2017-től vette át az iroda vezetését, majd 2018-tól lett a társulás vezetője.
 
A Társulás tevékenysége kiterjed eseti jogi tanácsadásra, okiratszerkesztésre, peres és peren kívüli képviseletre, illetve állandó megbízás ellátására. A Társulás tagjai magánszemélyek, vállalkozók, cégek, egyesületek, valamint társasházak rendelkezésére állnak, speciális szakértelmet igénylő ügyekben együttműködnek más szakmák képviselőivel (szakorvos, könyvvizsgáló, mérnök, geodéta), így még több jogkérdésben igyekeznek megoldást nyújtani ügyfeleik számára.
 
Társulásunkat a hagyományokon, szakmai tapasztalatokon alapuló, megbízható munkavégzés és folyamatos fejlődés jellemzi. Munkánk a hivatásunk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ezt a honlapot dr. Bálint Szilvia, a Budapesti Ügyvédi Kamarába bejegyzett ügyvéd tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.
Budapesti 4. számú Ügyvédi Társulás .::. 1068 Budapest, Benczúr u. 20.